ZÜMRÜT ANAOKULU

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları güçleri tanımalarını sağlamak; bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları sunmaktır.

Başarılar: 2023 EĞİTİM VİZYONU 2.LİK,BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKUL

Saatler: Ders Başlama: 07:30 Ders Bitiş :17:30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Velilerimiz kendileri servis aracını tutmakta olup okul çevresinde servis hizmeti verilmektedir
Sportif Etkinlikler: Okulkumuzda Artistik Jimnastik dersi verilmektedir,Zeka oyunları odası mevcut olup 13 zeka oyunu vardır,Masal odası bulunmakta olup drama pandomim ve hikaye okuma çalışması yajpılmaktadır
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Her sene her bir öğretmenimiz mutlaka bir proje çalışması yapmaktadır.

WEB - https://zumrutanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİKENT Mah. Mardin Cad. Toki Evleri 339/1 Kızıltepe/MARDİN

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Adres - YENİKENT Mah. Mardin Cad. Toki Evleri 339/1 Kızıltepe/MARDİN